Privat dagpleje i Aalborg, Vejgaard

Hvad er private dagpleje?

Dagplejen Børne-Nanden.dk

Om Dagplejen Børne-Banden

Lidt om Børne-Banden.

Vi hedder Karina & Rene. Karina er 39 år, Rene 44, vi har 3 hjemmeboende børn, Lærke på 18, Simone på 13, og Mikkel på 12 år, samt vores ude kat Emil.

Vi prioriterer vores børn meget højt, og bruger en del af vores fritid på Lærkes og Simones sport som er håndbold, og Mikkel som for nylig også er startet til håndbold.

Vi bor centralt i Vejgaard, tæt på busforbindelser, grønne områder, bibliotek og legepladser.

Tidligere erfaring

Vi har begge i tidligere jobs, arbejdet på forskellige døgninstitioner og boenheder, hvor vores arbejde primært har været den pædagogiske og anerkendende tilgang, samt neuropædagogiske principper.

Hvad tilbyder Dagplejen Børne-banden

Vi vægter et godt og åbent samarbejde med forældrene højt, vi vil gøre vores til, at der skabes en god og tryg hverdag for børnene, hvor de trygt kan udvikle sig. For os, har det stor betydning, at relationen til forældrene er åben og tillidsfuld.Vi har fokus på det enkelte barn, vi prioriterer at guide hvert enkelt barn i at blive selvhjulpen, svarende til det enkelte barns alder. Da det er vores overbevisning, at børnene har brug for den selvstændighed, når børnene når børnehave alderen. Vigtigt er det også at hvert enkelt barn føler sig værdifuldt, som det menneske det er.Vi har fokus på genkendelighed i hverdagen, da det er vores overbevisning at genkendelighed skaber ro og tryghed og har stor betydning for børnenes trivsel og udvikling. Vi bruger derfor meget tid ”hjemme” i de vante omgivelser, og her har børnene tid til leg og fordybelse.Vi tager naturligvis også på ture ud af huset, for at styrke det sociale samspil og relationer men det vil være på børnenes præmisser.

Ude & Inde

Hos os er der plads til fysisk udfoldelse både inde og ude, og vi er ude hver dag uanset vejret, for os er det vigtigt at børnene får stimuleret sanserne eksempelvis: mærke sneen, regnen, blæsten osv. vi har en stor lukket stenbelagt gårdsplads, hvor der er mulighed for at køre på scootere, gå med dukkevogn og lege i sandkasse/legehus.
Forside
TilskudDagplejePrivat pasningPrivat Dagpleje
Vejgaard dagpleje